Menu

  VAD VI GÖR

 • Mixade dedikerade team

  Behöver du software architecs, utvecklare, UI/UX designers eller QA-ingenjörer? Vi sätter ihop mixade, dedikerade team i vårt Dedicated Development Center på Sri Lanka, som integreras fullt ut med era existerande arbetsgrupper. Besök och arbeta med ert team, så ordnar vi allt runt omkring.

 • Mjukvaruutveckling

  Ni har redan produkter eller system som behöver underhåll och utveckling – eller kanske bygger ni en teknisk startup. Oavsett vilket så täcker vi era behov av specialister inom front end, back end och allt däremellan, inklusive .Net, SQL Server, Power BI, Java, PHP. Och ja, vi kan Agile.

 • Testning & kvalitetssäkring

  Vi sätter ihop dedikerade test- och QA-grupper som svarar mot era applikationers kvalitetskrav, i funktions-, regressions-, last-, användbarhets-, cross browser- och unit-test. Dessutom samarbetar vi med Acunetix när det gäller sårbarhetstestning.

VI ÄR PYXLE

Vi är ett mjukvaruutvecklingsföretag baserat på Sri Lanka, där vi stöder IT- och mjukvaruföretag över hela världen genom vårt Dedicated Development Center (DDC) i Colombo.

Vi är ett litet och dynamiskt gäng tekniker med internationell erfarenhet av att hantera stora och små utvecklings- och underhållsprojekt för mjukvaror, baserade på en dedikerad utvecklingsmodell där våra arbetsgrupper arbetar uteslutande som förlängningar av kundens arbetsgrupper.

HUR VI ARBETAR

Vi brukar säga att vi inte bara tillhandahåller utvecklare utan arbetar tillsammans med kunden genom en sammanhållen modell som genererar värde över en rätttvist fördelad bandbredd. Det gör vi genom en unik kommunikationsprocess där kunden följer en utvecklingsmetodik i Agile och Scrum.

Vi tror att kommunikation spelar roll. Förutom hög social kompetens och programmeringskunskaper så har de flesta I vårt team också internationell erfarenhet.

I vår introduktionsprocess för kunden rekommenderar vi besök hos– något som upprepade gånger visat sig öka inlärnings-och produktivitetskurvorna exponentiellt hos nya arbetsgrupper.

Vårt koncept ger dig som kund skickliga och engagerade arbetsgrupper. De arbetar för dig som en del av ditt företag och inte som en typisk utlandsbaserat uppdrag på distans.

Snabb bemanning av ditt team

Vi ordnar effektiva intervjuer med lämpliga kandidater.

Flexibla lösningar

Enstaka utvecklare eller ett helt team - du väljer

Arbetskultur

Vi vill arbeta tillsammans som en grupp med våra kunder

Kontinuerlig kommunikation

Kommunikation är viktigt i allt vi gör.

VÅRA PARTNERS OCH CERTIFIKAT

TEAMET

TEKNOLOGI

Vår kompetens kretsar kring Microsofts .Net-teknologi och utvecklingsstack, men vi brinner för banbrytande teknikutveckling och våra utvidgade kompetenser inkluderar avancerade kunskaper i JavaScript — vi älskar Knockout och Angular— så väl som nischad BI-baserad utveckling i Microsoft SQL SSRS/SSIS/SSAS.

Samtidigt är vi inte begränsade till en specifik miljö och kan skapa högpresterande arbetsgrupper för att möta era kompetenskrav.

Vi är också mycket aktiva inom nätverket av utvecklare på Sri Lanka, där vi främjar och genomför tech talks samt utbildar och utvecklar våra arbetslag så att de håller jämna steg med den senaste teknologin.

OMDÖMEN

“ IdeaPoint har utnyttjat Pyxles personalförsörjningstjänster de senaste sju åren och denna externa arbetsgrupp har varit nödvändig för företagets tillväxt och räckvidd genom åren.”

Roger, IdeaPoint Calgary, Kanada

“Har alltid varit imponerad över kvaliteten på det Pyxle har levererat och deras sammanhållna team när vi har haft projekt på Pyxles utvecklingscenter.”

Architect, Innovation & Process, Johnson Controls, USA

“jag har varit ständigt imponerad över den höga servicenivån och noggrannheten på detaljnivå som vi har fått från Pyxles utvecklingsteam. Samtliga projekt som Pyxle har utfört åt vår organisation har levererats i tid och hållit sig inom budget.”

George London, Storbritannien

HAR DU FRÅGOR? PRATA MED OSS.

Eller ännu hellre, kom och hälsa på vår Dedicated Development Center på Sri Lanka så visar vi dig både vi gör och vår tropiska paradisö. Kalla det en arbetssemester.